AIA Council Meeting Agenda

November 23, 2021
9:00 a.m 4:30 p.m.
Zoom Video Conference
Sharepoint

ltem	Time	Description	Presenter	Requirements			
Call to Order							
1	9:00 a.m.	 Call to Order Establish quorum Approve agenda Conflicts of Interest Approve minutes Introductions 	Chair	15 minutes			
Council Education							
2	9:15 a.m.	Topic: Public Members	Greg Sim Cassandra Haraba	Bylaw 2.1.2 45 minutes			
3	10:00 a.m.	Break	Chair	15 minutes			
Strategic Foresight							
4	10:15 a.m.	Strategic Foresight Planning	Richard Dixon	Bylaw 2.1.3 60 minutes			

5	11:15 a.m.	Break	Chair	15 minutes		
6	11:30 a.m.	CEO Succession Planning	David Lloyd	Bylaw 3.1(17) 30 minutes		
7	Noon	Lunch		1 hour		
Statutory Decisions						
8	1:00 p.m.	Revisiting Bylaws 2.2.2(2), 3.1(10)(a), & 35.2(2)(g)	David Lloyd	Bylaw 1.2.2 45 minutes		
9	1:45 p.m.	Break	Chair	15 minutes		
Oversight of Institute Management						
10	2:00 p.m.	Financial Reports	David Lloyd	Bylaw 3.5.2 30 minutes		
11	2:30 p.m.	Break	Chair	15 minutes		
12	2:45 p.m.	CEO Compensation Review	In camera	Bylaw 3.1.22 45 minutes		
13	3:30 p.m.	Break	Chair	15 minutes		
15	3:45 p.m.	Chair Replacement	David Lloyd	Bylaw 2.2.2 45 minutes		
16	4:30 p.m.	Adjournment	Chair			